Tilbagemeldinger fra klienter

 Lettere depression

Jeg har det fantastisk.. Jeg har fået energien tilbage og lyst til at møde nye mennesker.. Jeg har virkelig trængt til den udrensning.. Jeg sov stort set i 3 dage bagefter. når jeg ikke lige drak vand eller spiste.. Jeg var enormt sulten hvilket undrede mig.. Men alligevel har jeg tabt 5 kg på den uge der er gået.. Uden at jeg har gjort noget som helst for at tænke over hvad jeg spiser. faktisk tror jeg, når jeg lige lavet et hurtigt overslag over de energimængder jeg har spist. burde jeg have taget på. Og ja.. jeg har drukket enormt meget vand.. Og gør det stadig.. Jeg har brugt de værktøjer du har givet mig hver dag siden. Når jeg er kommet hjem fra arbejde har jeg givet mig selv ½ time til at meditere i fred og ro inden jeg går i gang noget som helst andet. Jeg bliver bedre og bedre til at komme dybt i trancen, det er lidt sværere når man selv guider samtidig. Alle omkring mig fortæller hvor meget bedre jeg ser ud til at have det.. Selv kolleger jeg ikke ser så tit kan se at jeg er tilbage til mit gamle selv igen..

Jeg håber du får en god sommer

Helle

Alkoholafvænning

Lovede at give dig en tilbagemelding. Holder stadig skansen, om end det kan være lidt svært til tider. Allerede nu har jeg mærket hvor dejligt det er for mig. Dine ord sidder som en evigt tilbagevendende lille mand i min hjerne der siger:  det er okay at være dig og gør det som du synes er rigtigt for dig. Ligeledes din overbevisende linie : kunne du have gjort det anderledes med de evner du havde ………. på det tidspunkt i dit liv

 Trygmærkerne på min arm synes jeg kan være lidt svær at bruge, har fundet noget andet der virker for mig. Syvstjernen hvis du kender den. det er vel lige meget hvad det er, bare det virker for mig.   Det kan være jeg kommer igen hvis det pludselig bliver for svært at holde skansen. Jeg drikker alkoholfri øl og vil prøve alkoholfri vin til en fest her i weekenden.  Ellers er det vand, som jeg drikker i store mængder.    Tak for nu, og tak for dig.

Målsætning

Jeg skriver til dig for at sige, at jeg har haft rigtig meget glæde af din hypnose. Specielt ankeret har jeg brugt meget aktivt, men også de andre ting. Her i slutningen af juli stod jeg i den situation, at jeg skulle vælge mellem et spændende fast job og så at holde fast i min beslutning om at blive selvstændig coach. Det sidste vandt, og nu har jeg så etableret mig. Det har jeg det rigtig godt med.

Kirstine

Rygestop
Som lovet en tilbagemelding. Der er nu gået 20 dage og jeg har ikke haft lyst til en smøg. Det føles rart at være ikke-ryger.
Peter

Som lovet en tilbagemelding. Der er nu gået 20 dage og jeg har ikke haft lyst til en smøg. Det føles rart at være ikke-ryger.
Peter

Præstationsangst

Men den ene hypnose-behandling du gav mig, har løst problemet med at sige noget mens der er flere til stede. Og i næste uge skal jeg fremlægge noget til et møde og det gør ikke mig nervøs længere…
Pia

Mindreværds følelser
Min selvtillid vokser dag for dag. Jeg lader mig ikke gå på ad folks kritik, jeg ved nu at det er deres mening og ikke nødvendigvis har noget med sandheden at gøre. Og jeg tør lytte til mine følelser og stole på at jeg ved hvad der er bedst for mig. Det er bare sådan lettelse at slippe af med alle disse gamle ting…
Henrik

Socialfobi
jeg har det godt med at være sammen med en masse mennesker. jeg havde ikke forventet at det ville gå så nemt
Flemming

Angst for edderkopper/araknofobi
Hvis jeg havde vidst at jeg kunne slippe min angst så hurtigt var jeg kommet for år siden…
Marianne

Højdeskræk
Jeg er lige kommet hjem fra en tur i rundetårn. Jeg har slet ikke mærket noget til problemet. Tusind tak…
bjørn

Flyskræk
Jeg er lige kommet hjem fra Oslo. Det er altså underligt at jeg ikke er bange mere…
Hele

Eksamensangst
 jeg klarede eksamen uden nerver overhoved og det har også givet mig mere selvtillid.
Casper